Ook op vakantie een goede nachtrust

sfeerafbeelding-topvakantie-campagne

Ein-de-lijk: de vakantieperiode breekt weer aan! Tijd om dat boek te lezen waar je nooit aan toe komt, quality time met familie en vrienden, genieten van de zon… wat zijn jouw plannen? Zonnen en surfen in Zuid-Frankrijk? De wijde wereld in met de zeilboot van je oom? De mooie plekjes in ons eigen kleine kikkerlandje ontdekken?

Oplossing tegen harde matrassen op vakantie

Voor veel mensen is vakantie dé tijd om eens even lekker te ontspannen. Juist op vakantie wil je heerlijk slapen om helemaal uitgerust terug te keren naar huis. Máár… vaak is het matras in je caravan, camper of boot te hard, heb je last van de knopen op kussens en zit je ook nog eens met die vervelende naad tussen de matrassen. Herkenbaar? Vaak is 1 nachtje nog wel te doen, maar na meerdere nachten slapen krijg je vaak last van rugpijn. En dát kan dan weer je vakantie verpesten. Maar dat laat je natuurlijk niet gebeuren! Lusanna.nl heeft daar namelijk een geweldige oplossing voor.

Comfort van thuis, nu ook op reis

Waarom zou je op vakantie niet net zo lekker slapen als thuis? Natuurlijk is het juist de charme van kamperen dat alles zo lekker eenvoudig is. Go with the flow. Geen stress. Maar lekker slapen is natuurlijk wel heel belangrijk! Juíst om te kunnen genieten van het buitenleven. Om je daarmee te helpen kun je bij Lusanna.nl een vakantie topdekmatras kopen. Ideaal om het matras in je caravan, camper of boot flink te upgraden. En geloof me, straks wil je echt niet meer zonder!

Voordelen van topdekmatras
vinkje Ligcomfort verhogen
vinkje Hardheid aanpassen
vinkje Naad tussen matrassen overbruggen
vinkje Levensduur van matras verlengen

Afwijkende maten voor caravan/camper/boot direct leverbaar

Het handige is dat Lusanna.nl de vakantie topdekmatrassen ook in afwijkende maten op voorraad heeft. 120X190, 130X190 en 140X190… en uiteraard zijn ook de standaard maten direct uit voorraad leverbaar. Op werkdagen voor 21.00 uur besteld? De volgende dag al in huis!

Makkelijk in een hoek/ronding te snijden of in te korten
Heb je te maken met een schuine hoek of een ronding? Deze topdekmatrassen zijn heel eenvoudig bij te snijden! Dit kan gewoon met een scherp stanleymes of eventueel een schaar. Vanwege de rits in de tijk (matrashoes) kan je makkelijk bij de kern en blijft de tijk onbeschadigd. Handig!

Makkelijk oprolbaar en licht in gewicht

Een topper wordt dus gebruikt om het matras in je caravan, camper of boot meer comfort te geven. Je legt dit topdekmatras op je huidige matras (wat voor matras dit ook is), et voila: je kan er direct heerlijk op slapen! Je kan dit topdekmatras ook makkelijk oprollen, zodat het weinig ruimte in beslag neemt. Bij het inpakken en vervoeren van je vakantiepaleis is het natuurlijk belangrijk dat je goed uitkomt qua gewicht. Niet te zwaar en een goede balans is essentieel voor het makkelijk vervoeren. Ook daar is rekening mee gehouden, want deze vakantie toppers zijn licht in gewicht! Je kan uitgaan van ongeveer 5 tot 8 kg per topdekmatras (afhankelijk van de maat). Je hoeft dus amper rekening te houden met extra gewicht. Kun je dus tóch die leuke zomerkleding mee op vakantie!

Meer informatie over het vakantie topdekmatras

Goed, dan is het nu tijd om er wat specificaties bij te halen. Droge stof misschien, maar het valt zeker in de categorie ‘good to know’. Deze informatie zal je ook helpen om een goede keuze te maken. De vakantietoppers zijn dus in verschillende maten beschikbaar, in het materiaal Comfortschuim en Nasa Traagschuim (hieronder meer info over het verschil). De reistoppers hebben een kern van 4 cm met daaromheen een zachte, soepele en afritsbare tijk (matrashoes). In totaal is het topdekmatras 5 cm dik.

Verschil tussen Comfortschuim en Nasa Traagschuim
Het grootste verschil tussen de Comfortschuim vakantietopper en de Nasa Traagschuim vakantietopper, is dat het topdekmatras van Nasa Traagschuim drukverlagend werkt. Het wordt zachter als het in contact komt met lichaamswarmte en vormt zich volledig naar jouw lichaamshouding. Je gewrichten worden hierdoor minimaal belast. Het tocht niet onder je rug door, dus voelt warm(er) aan. Het comfortschuim topdekmatras neemt de drukpunten niet weg, maar voelt aangenaam zacht en heeft goede ventilerende en vochtregulerende eigenschappen. Comfortschuim ligt koeler dan traagschuim, dus als je veel op vakantie gaat naar warme landen is een comfortschuim topper wellicht aan te raden!

Bestel snel op Lusanna.nl 

Conclusie: met een vakantie topdekmatras zal het ligcomfort van je matras in caravan, camper of boot flink verbeteren! Dus: waar wacht je nog op? Bestel snel op Lusanna.nl!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s