Ontdek de nieuwe voorjaarscollectie dekbedovertrekken

Voorjaarscollectie 2017

Yes! De nieuwe voorjaarscollectie dekbedovertrekken van 2017 is binnen! Lekker fris, vernieuwend en van hoogwaardige kwaliteit voor een goede prijs. Hoog tijd om de koude winter gedag te zeggen en de zon naar binnen te halen (#lentekriebels). In deze blog een sneakpeak van onze nieuwe aanwinsten. Voor elk interieur is er wel een geschikt dekbedovertrek te vinden. Welk merk is jouw favoriet? Laat je inspireren en haal het lentegevoel in huis! Dat wordt heerlijk slapen dit voorjaar 

Beddinghouse
Ook dit voorjaar is het Beddinghouse weer gelukt om een prachtige en vernieuwende collectie neer te zetten! Wauw, wat een kleuren en patronen. En nog scherp geprijsd ook. Kijk bijvoorbeeld eens naar dekbedovertrek Carrera Pastel. Het patroon is verdeeld in 3 banen met een kleurverloop van lichtroze, pastelgroen en wit. Zo ziet je slaapkamer er meteen heel anders uit! Benieuwd naar de rest van voorjaarscollectie van Beddinghouse? Bekijk alle dekbedovertrekken van Beddinghouse op Lusanna.nl!

Kinderdekbedovertrekken
Maak van slapen een feestje met een kinderdekbedovertrek van Beddinghouse! Je wordt spontaan blij van de voorjaarscollectie kinderdekbedovertrekken met vrolijke prints. Wat vind je bijvoorbeeld van dekbedovertrek Lama? Een bontgekleurd landschap met vrolijk versierde lama’s! Of dekbedovertrek Boaty, met een speelse verzameling van boten. Bekijk de hele collectie kinderdekbedovertrekken op Lusanna.nl en creëer heel makkelijk een compleet nieuwe look in de kinderslaapkamer!

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

 

Ariadne At Home
Oeh, wat is de nieuwe voorjaarscollectie van Ariadne At Home weer mooi geworden! Daar krijg je toch meteen een warm thuisgevoel van? Wakker worden onder dekbedovertrek Cozy Birds maakt je vrolijk, en dekbedovertrek Sweet Natural met hartjes zorgt voor romantiek in de slaapkamer. Toch een beetje heimwee naar de gezellige winter? Dekbedovertrek Spring Knit zorgt door de gebreide patronen voor een warme uitstraling in een frisse lentekleur! Bekijk hier de complete nieuwe voorjaarscollectie 2017 van Ariadne At Home.

 

At Home
De voorjaarscollectie 2017 van At Home is excentriek door de aandacht die is besteed aan details. Kijk maar eens goed naar de structuren! Wat dacht je van het dekbedovertrek Stories dat doet denken aan stapels boeken? Ook bijzonder is het Window dekbedovertrek, dat geïnspireerd is op een raam met duizenden barstjes. Echte eyecatchers voor in jouw slaapkamer! Bekijk deze (en meer!) dekbedovertrekken van At Home op Lusanna.nl.

 

Rivièra Maison
Voor de slaapkamer in landelijke sfeer is het beddengoed van Rivièra Maison een échte aanrader! Wat dacht je bijvoorbeeld van Dekbedovertrek Côte Sauvage? Je waant je lekker in de duinen met deze print van een strandpaal met verweerde houten bordjes! Of – om in de strandsferen te blijven – dekbedbedovertrek Sylt Beach, met een originele college van stoffen, oude strandfoto’s en handgetekende kaartjes! Bekijk ook de rest van de nieuwe voorjaarscollectie van Rivièra Maison.

 

Marjolein Bastin
Zin om elke avond de schoonheid van de natuur in je eigen slaapkamer te beleven? Met de voorjaarscollectie dekbedovertrekken van Marjolein Bastin creëer je een rustieke sfeer in je slaapkamer! Het dekbedovertrek Korenroos van Marjolein Bastin heeft een dessin van een veld vol met klaprozen en papavers. De handgetekende bloemen hebben de kleuren rood en lila en de bladeren hebben een groengrijze kleur – een prachtig natuurlijk schouwspel! Bekijk de nieuwe voorjaarscollectie van Marjolein Bastin op Lusanna.nl.

 

Kardol & Verstraten
De voorjaarscollectie 2017 van Kardol & Verstraten is weer net zo onderscheidend als dat we van het merk gewend zijn! De dekbedovertrekken met bijzondere grafische prints en spannend lijnenspel maken de voorjaarscollectie uniek. Een echte blikvanger is dekbedovertrek Joyeux. Dit dessin heeft is opgebouwd uit een aantal mooie, bijzondere kleurvlakken. En heb je dekbedovertrek Papercut al gezien? Het heeft een dessin van ‘handgeknipte’ geschilderde vlakken. Kunstzinnig! Bekijk ook de rest van de nieuwe collectie van Kardol & Verstraten.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

 

Margaret Muir
Tijdloze en universele dekbedovertrekken vind je bij het merk Margaret Muir! De voorjaarscollectie bestaat uit frisse, subtiele dessins waarin de sierlijkheid van de natuur samenkomt. Basic en chique! Kijk maar eens naar dekbedovertrek Chiara, met een geborduurd stippendessin in een zachtroze kleur. Of dekbedovertrek Madu, met een grafische zachtroze print met ijsblauw borduursel. Zo’n dekbedovertrek wíl je toch op je bed hebben liggen!? Bekijk de collectie dekbedovertrek van Margaret Muir op Lusanna.nl.

 

KAAT Amsterdam
Hip en origineel! Dat is wat er in je opkomt bij de nieuwe voorjaarscollectie van KAAT Amsterdam. KAAT is ontstaan uit de liefde en passie voor reizen en het ontmoeten van nieuwe mensen en culturen. En dat zie je zeker terug in de collectie sierkussens en plaids die zij dit voorjaar uitbrengen! Waar ga jij voor? Een romantisch bloemenpatroon zoals bij het sierkussen Theroux, of past het luxe zacht roze sierkussen Chile dat is gemaakt van handgeknoopte marcrame beter bij jou? Op Lusanna.nl vind je de hele voorjaarscollectie sierkussens en plaids van KAAT Amsterdam!

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s