Wat doe jij op de Dag van de Slaap?

Internationale Dag van de Slaap Lusanna.nl

Vrijdag 17 maart is het de Internationale Dag van de Slaap! Een dag waar Lusanna.nl zich natuurlijk hélemaal in kan vinden. Een dag waarop de wereld stil staat (of ligt) bij de noodzaak van slapen. Want het is – helaas – niet voor iedereen vanzelfsprekend om ’s avonds als een blok in slaap te vallen. Op deze dag wordt er extra aandacht besteedt aan slaapproblemen. Lusanna.nl gunt iedereen een goede nachtrust, en geeft je daarom vandaag een extra steuntje in de rug! Benieuwd hoe? Het staat in de laatste alinea. Maar… lees eerst hieronder waarom je deze dag niet ongemerkt voorbij moet laten gaan!

Slaap is belangrijk!

Slaapproblemen kunnen door veel verschillende dingen worden veroorzaakt. Het kan zijn dat spanningen en problemen ervoor zorgen dat je constant gestrest bent, waardoor je ’s nachts de slaap niet kunt vatten. Ook overmatig gebruik van je mobiel kan tot slapeloosheid leiden, doordat het kunstmatige licht je natuurlijke ritme verstoort. Maar ook een nachtmerrie of een snurkende partner kan je nachtrust flink verstoren.

Goede slaap heeft een grote invloed op je leven. Een uitgerust persoon scoort hoger op onderdelen als concentratievermogen, creativiteit en – niet geheel onbelangrijk – humeur. Vraag jezelf dus eens af: slaap ik genoeg en slaap ik eigenlijk wel écht goed? Neem bij twijfel altijd contact op met je huisarts! De huisarts helpt je verder.

Alleen vandaag: 15% korting op ons hele assortiment

In veel gevallen wordt een beroerde nachtrust veroorzaakt door een slecht kussen of matras. Ook een (nieuw) topdekmatras of dekbed kan wonderen doen. Lusanna.nl gunt iedereen een goede nachtrust en geeft in het kader van de Internationale Dag van de Slaap vandaag maar liefst 15% korting op het héle assortiment! Van dekbed tot boxspring en van hoeslaken tot matras. Ga snel naar de Lusanna.nl en plaats vandaag nog je bestelling met veel korting! Gebruik de kortingscode DAGVANDESLAAP en gun jezelf een (nog) betere nachtrust!

Enne, mocht je (perongeluk) te laat op je werk komen vandaag… je hebt een uitstekend excuus smiley blij

lusanna-dagvdslaap-small-retina (002)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s