Lekker fluffy dekbed van 100% eendendons

canstockphoto9605973
Dán heb je het weer warm, dán weer koud, dán weer… Herken je dat gevoel? Dan is het hoog tijd voor een fluffy dekbed van dons: de Fuzzenza! Het Fuzzenza dekbed is gevuld met 100% eendendons. Hierdoor voelt het dekbed heerlijk licht en fluffy aan, en vormt het soepel om je lichaam. Met dit dekbed heb je dus nooit last van prikkende of krakende veren. Kortom: je ligt onder een wolkje!

Daarnaast heeft de Fuzzenza nog veel meer positieve eigenschappen. Benieuwd? Lees dan snel verder!

Luxe dons uit Europa, zekerheid voor mens en dier
Fuzzenza dekbed 100% eendendonsHet Fuzzenza dekbed is gevuld met de beste eendendons uit Europa en beschikt over het GreenFresh label van de European Down en Feather Association. Dit geeft jou zekerheid dat het dons volgens de strengste normen is verkregen en behandeld. Het dons is diervriendelijk verkregen, gewassen op hoge temperatuur en vrij van giftige stoffen. Daar kun je met een zeer gerust hart heerlijk onder slapen! 😊

Geen zorgen om allergieën of huisstofmijt
Vaak durven mensen geen donzen dekbed te kopen omdat ze denken allergisch te zijn voor dons. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt de kans op dons-allergie nihil is, maar dat mensen allergisch zijn voor de uitwerpselen van huismijt die zich graag in een donzen dekbed nestelt.

Nomite keurmerkHet Fuzzenza dekbed is voorzien van een Nomite-label. Dus: geschikt voor mensen met een huisstofmijtallergie! Dit komt door de zeer dicht geweven tijk, die het binnendringen van huisstofmijt tegen gaat. Hierdoor kunnen ook mensen met een huisstofmijtallergie genieten van een donzen dekbed!


Jarenlang plezier van je dekbed
Donzen dekbedden hebben niet veel onderhoud nodig (win!). En kunnen bij goed onderhoud zo 10 tot 15 jaar heerlijk comfort bieden. Door het dekbed dagelijks op te schudden en regelmatig te luchten – bij voorkeur in de buitenlucht en uit de zon – blijft de vulling lekker los en fris.

Wil je het dekbed wassen? Dat kan! De Fuzzenza is wasbaar op 40 graden en te drogen in de droogtrommel. Je hebt hier voor wel een grote trommel nodig. Beter is het om je dekbed te laten reinigen bij een stomerij. Dit hoeft in principe maar eens in de 5 jaar, of als er een ongelukje is gebeurd…

Enkel of 4-seizoenen uitvoering?
De Fuzzenza dekbedden zijn verkrijgbaar in zowel een enkel- als 4 seizoenen uitvoering. De enkele variant heeft warmteklasse 2. Deze warmteklasse is voor veel mensen een goede keuze als dekbed voor het hele jaar aangevuld met een dun katoenen zomerdekbed voor de warmste nachten van het jaar. Maar de 4 seizoenen variant heeft voor de meeste mensen de voorkeur. Deze bestaat uit 2 delen. Het dikke deel heeft warmteklasse 3 (herfst/lente deel) en warmteklasse 4 (zomer deel). Als je deze delen samenvoegt – door middel van knopen – heb je een dekbed dat jou ook in de winter heerlijk warm houdt!

Cassette gestikt, voor perfecte isolatie
Het Fuzzenza enkel dekbed en het herfst/lente deel van de Fuzzenza 4 seizoenen zijn cassette gestikt.

Wat houdt dat precies in?
Om de vulling van een dekbed bij elkaar te houden wordt het dekbed verdeeld in vlakken. Dit kan op 2 manieren: carré of cassette gestikt. Bij een carré dekbed wordt de boven- en onderzijde van het dekbed aan elkaar gestikt, op die plek zit dus geen dons en kan daardoor koud aanvoelen. Als een dekbed cassette gestikt is, zijn er stoffen schotjes geplaatst tussen de boven- en onderzijde van het dekbed. Hierdoor zit er overal in het dekbed evenveel dons, wat zorgt voor een perfecte isolatie.

Zijn er ook nadelen?
Ja, er is een nadeel. Als je eenmaal onder dons hebt geslapen, raak je eraan verslaafd en wil je nooit meer iets anders. Ik in ieder geval niet meer!

Gratis verzending én uit voorraad leverbaar
De Fuzzenza is bij Lusanna.nl in alle standaardmaten uit voorraad leverbaar en – niet geheel onbelangrijk – het dekbed wordt gratis bezorgd. Plaats je je bestelling op werkdagen voor 21.00 uur? Dan slaap je de volgende nacht al onder dit héérlijke dekbed. Genieten!

PS: Er zijn ook Fuzzenza kussens verkrijgbaar!
Het Fuzzenza Double hoofdkussen en het Fuzzenza Box hoofdkussen.

pijltje-omhoog_318-143023

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s