NIEUW bij Lusanna.nl: trendy boxsprings van Sunday

boxspring-sunday

Heerlijk hè, zo’n zondag waarop je even helemaal niets hoeft. Lekker uitslapen, rustig ontbijten (of is het inmiddels al lunchtijd?).  Geen stress, gewoon relaxt met een warm plaid op de bank voor de tv. Easy going. Voelde elke dag maar als een zondag! Met die gedachte zijn de Sunday Boxsprings ontworpen waarbij perfecte ondersteuning, uitstekende ventilatie en geweldig ligcomfort resulteert in de ultieme slaapbeleving.

Lusanna.nl heeft 6 nieuwe trendy boxsprings in het assortiment: de Sunday boxspringsets. Comfortabel, royaal en naar jouw wensen samen te stellen. Voorzien van luxe designpoten met zwevend design. En – niet geheel onbelangrijk – betaalbaar! Verkrijgbaar in zowel vast- als elektrische uitvoering.

Stel zelf je boxspring samen

Bij de Sundays boxspringsets heb je keuze uit 7 trendy kleuren en 3 type hoofdborden. Daarnaast kan je kiezen uit medium of stevige matrassen, beide met unieke High-Low pockets. De High-Low pockets zorgen voor een stabiel slaapcomfort, omdat de hoge veren het lichaam dragen en de lage veren voor actieve ondersteuning zorgen. Ook heb je keuze uit maar liefst 5 verschillende topdekmatrassen, waaronder de unieke Airflowtoppers (hierover later meer). Zo kun je jouw eigen perfecte boxspring creëren!

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Verschil tussen de 3 uitvoeringen

De Sunday boxspringsets zijn te bestellen in de 700, 800, 900 en de 700S, 800S en 900S uitvoering, waarbij de S staat voor de elektrische variant. De Sunday 700(S) heeft een frisse en ranke uitstraling, en beschikt over matrassen met 600 thermisch geharde veren per matras. For your information: thermisch geharde veren zullen hun veerkracht na verloop van tijd nagenoeg niet verliezen. De Sunday 800(S) is naast een goed matras ook voorzien van een geveerd boxspring onderstel, wat duidelijk extra comfort geeft. Hierdoor wordt de boxspring ook een stuk hoger en wordt het een echte eyecatcher in de slaapkamer. De Sunday 900(S) is voorzien van een matras met maar liefst 1.000 thermisch geharde veren en een pocketvering onderstel, voor een nóg mooiere ondersteuning en subliem comfort. Een echte koning in zijn klasse!

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Unieke Airflow topdekmatrassen

Zoals je al hebt kunnen lezen heb je keuze uit verschillende topdekmatrassen. Onder andere 3 unieke Airflow uitvoeringen. De kern van een Airflow topper bestaat uit flexibele minipockets. Daardoor is het topdekmatras volledig ademend, waardoor warme lucht snel wordt afgevoerd. Dit zorgt zowel in de zomer als in de winter voor een aangenaam slaapklimaat! Wanneer je de 800(S) of 900(S) combineert met een Airflow topper, ontstaat het ‘Triple Pocket’ effect. Door deze combinatie wordt je lichaam door 3 lagen veren ondersteund. Het Triple Pocket System garandeert een zeer relaxte en ontspannen manier van slapen!

90 dagen omruilgarantie

Op het matras van de Sunday in de 4 luxere uitvoeringen – 800(S) en 900(S) – zit 90 dagen omruilgarantie. Qua matras heb je bij het bestellen 2 opties: medium of stevig. Mocht je bijvoorbeeld hebben gekozen voor medium, maar vind je dit toch te zacht? Geen zorgen! Je kan het matras binnen 90 dagen na aankoop nog omruilen voor een stevigere variant.

25 jaar garantie

Sunday geeft maar liefst 25 jaar garantie op veer- en framebreuk. Natuurlijk gaan we er niet vanuit dat het nodig is om van deze garantie gebruik te maken, maar het is wel een fijn idee. Toch?

Kom je proefliggen in onze showroom?

Alle 3 varianten van de mooie Sunday Boxspringsets staan in onze showroom in Hasselt. Kom gerust even proefliggen, bekijk de verschillende stofkleuren en hoofdborden in real life en laat je uitgebreid adviseren door onze medewerkers! Wil je liever van tevoren meer informatie? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

 

muzieknoot ‘Dit moet een zondag zijn, ik voel me lekker en ik maak me niet druk‘ ( Lange Frans & Baas B)

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s