Online Marketing topper gezocht!

lusanna-stagiair-social-2

Ben jij op zoek naar een afstudeerstage met veel verantwoordelijkheden bij een snelgroeiende webshop, met uitzicht op een aanstelling na je stage? Lusanna.nl laat je dromen!

Hier ga je werken

Lusanna.nl is een jonge en vooruitstrevende webshop in verkoop van slaapkamerproducten (van kussensloop tot elektrisch verstelbare boxspring), maar met een schat aan ervaring achter zich. Lusanna.nl bestaat uit een jong, hard werkend team van veelal HBO geschoolde mensen. We werken met de beste marketing tools, zoals Copernica en Robin. Daarnaast wordt er momenteel een Magento 2.x webshop ontwikkeld, zijn we bezig met het opzetten van een videostudio en worden er 2 showrooms geopend.

De opdracht

Lusanna.nl beter vestigen als merk, de concurrentie een stap voor zijn en zo snel mogelijk inspelen op de nieuwste online trends is uitdaging nummer 1. Daarom zoeken we een bovenal enthousiaste en leergierige online marketeer in spé die over grenzen heen durft te kijken en van Lusanna.nl een nog groter succes weet te maken.

Dit ben jij

Jij weet het merk Lusanna.nl beter in de markt te zetten door middel van een strategisch marketingplan. Je hebt kennis van de actuele online marketingkanalen en gaat proactief op zoek naar nieuwe mogelijkheden binnen opkomende trends. We verwachten dat je goed in een team maar ook zelfstandig kan werken, out-of-the-box denkend bent, ondernemend én mondig.

Wij bieden jou

  • Ruimte om een droom afstudeeropdracht vorm te geven
  • Werken in een gezellig, jong, professioneel en gedreven team
  • Een dynamische werksfeer in een dito kantoorgebouw in Hasselt (Overijssel)
  • Een bruisende stageplek waarin je veel leert over het online verkopen van slaapkamerproducten
  • Goede begeleiding & arbeidsvoorwaarden*
  • Veel vrijheid voor creativiteit en eigen inbreng
  • Stagevergoeding van €500,- per maand
  • Na je afstuderen is een aanstelling mogelijk

*Af en toe een powernap is toegestaan!

Waar wacht je nog op!?

Wil jij jouw talent met ons delen? Stuur je motivatie + CV naar mathijs@lusanna.nl. Ben je enthousiast, maar heb je nog vragen? Bel Mathijs gerust voor meer informatie: 06 24 83 02 63. Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s