De leukste kerstcadeaus van Lusanna.nl

ball-1871519_960_720

 

In de meeste woonkamers pronkt er al een prachtige kerstboom en ook de radiozenders beginnen in kerststemming te raken. Hoog tijd om kerstinkopen te doen! Want wat is er nu leuker dan een origineel cadeautje als verrassing voor onder de kerstboom? De cadeautjes uit onze webshop zijn niet alleen heel leuk, maar ook nog eens erg nuttig. Laat je inspireren door de mooiste kerstcadeaus van Lusanna.nl. Voor de meeste producten geldt: vandaag besteld, morgen in huis!

 

Vrolijke kinderdekbedovertrekken

Lusanna.nl heeft kinderdekbedovertrekken in allerlei mooie kleuren en hippe prints. Wat dacht je van een stoer dekbedovertrek van Cars? Of ga je juist voor grappig, met een Minions dekbedovertrek? Fan van Disney? Dan is het dekbedovertrek van Mickey & Minie echt een must! Je kleintje kruipt voortaan gráág onder de wol om onder dat leuke dekbedovertrek te gaan slapen.

Bekijk al onze kinderdekbedovertrekken


Trendy dekbedovertrekken voor volwassenen

Een stijlvol dekbedovertrek is dé oplossing om je slaapkamer een winters tintje te geven. In ons ruime assortiment vind je dekbedovertrekken in vele dessins. Komt het dekbedovertrek in een slaapkamer met een landelijk- of juist modern interieur te liggen? Voor de echte koukleumen hebben we ook flanellen dekbedovertrekken. Lekker zacht en warm!

Bekijk al onze dekbedovertrekken

Heerlijk warme plaids

Tijdens deze koude wintermaanden is het héérlijk om onder een deken te kruipen als je ’s avonds op de bank ligt. Lusanna.nl heeft mooie plaids in het assortiment, voornamelijk van het hippe merk KAAT Amsterdam. Een mooie accessoire voor het interieur! Welk plaid zal in jouw huis het mooiste staan?

Bekijk al onze plaids

 

Bijpassende sierkussens

Sierkussens zijn een échte sfeermaker in je interieur. Een mooie aanvulling in het huis! Het is een relatief goedkoop trucje om je interieur een volledig nieuwe look te geven. De trendy sierkussens zijn in vele dessins verkrijgbaar. De ruime keuze maakt het kiezen niet gemakkelijk, maar er zit vást en zeker iets leuks voor je bij!

Bekijk al onze sierkussens

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s