Lusanna.nl is aangesloten bij CBW-Erkend

Meer zekerheid voor jou als consument

Lusanna.nl is aangesloten bij CBW-Erkend. Waarom? Om jou te garanderen van uitstekende aankoop voorwaarden! Zowel in onze winkels als in onze webshop. Want wat is er nu belangrijker dan:

  • Het kopen van een goed product voor een eerlijke prijs?
  • Een betrouwbare webshop die jou de zekerheid geeft van jarenlange garantie?
  • Je bestelling snel geleverd te krijgen, waar en wanneer je maar wilt?
  • Goede (klanten)service? Vooraf, tijdens het bestellen én achteraf?
  • Dat je – als je toch niet tevreden bent over je aankoop –  heel eenvoudig kunt retourneren?

Juist, helemaal niets. En dat vinden wij net zo belangrijk als jij!

Goede service is een must

Wij begrijpen als geen ander dat het kopen van een matras of boxspring voor velen een grote uitgave is. Je wilt zeker weten dat je een goed product koopt dat jarenlang mee gaat. En dat geldt net zo goed voor dekbedden, kussens en beddengoed. Goede service hoort daarbij. Dat is misschien zelfs nog wel het meest belangrijk! Niet alleen nu, maar ook achteraf. Goed en eerlijk advies, een snelle levertijd, maar ook makkelijk retourneren en productgarantie is daarom wat je van ons mag verwachten. Van hoeslakens tot boxsprings en van dekbedovertrekken tot topdekmatrassen: omdat wij zijn aangesloten bij CBW-Erkend ben je bij Lusanna.nl verzekerd van een goede aankoop!

Meer zekerheid voor jou als consument

Het CBW biedt veel voordelen, maar vooral meer zekerheid voor jou als consument. (web)Winkels die CBW-erkend zijn hanteren algemene voorwaarden die de consument extra goed beschermen. De voorwaarden zijn in samenwerking met de Consumentenbond opgesteld. Hierin zijn alle regels opgenomen die voor jou van belang zijn als je iets koopt, bijvoorbeeld over garantie, vervoer, levering, levertijd en annulering.

Productgarantie

Omdat Lusanna.nl is aangesloten bij CBW-erkend bieden wij je een extra garantie naast de wettelijke regelingen. Dat betekent dat je maar liefst 3 jaar (afbouwende) garantie hebt op je aankoop. Deze garantie houdt in dat in het 1e jaar alle kosten van reparatie, vervanging met inbegrip van vracht- en voorrijkosten geheel voor onze rekening komen. Tijdens het 2e jaar komt 2/3 van deze kosten voor onze rekening, en in het 3e jaar nog 1/3. Meer informatie hierover vind je op de website van CBW-Erkend.

Klachten en geschillen

Natuurlijk doen wij er alles aan om onze klanten tevreden te houden. Als er onverhoopt iets mis is zullen wij er alles aan doen wat in onze macht ligt om het op te lossen. Je mag van ons uitstekende service verwachten. Maar ben je uiteindelijk toch niet tevreden over de klachtafhandeling? Dan kun je ook terecht bij CBW-erkend. Meer informatie hierover vind je op de website van CBW-Erkend.

Aanbetalingsgarantie

CBW-Erkend biedt een aanbetalingsgarantie als er sprake is van faillissement. Nu is aanbetalen bij Lusanna.nl echter helemaal niet nodig. Wij bieden je namelijk de mogelijkheid om achteraf te betalen via AfterPay. Pas als je je bestelling veilig hebt ontvangen ontvang je een betaaloverzicht per e-mail. Dan weet je zeker of het product bevalt en betaal je alleen voor wat je wilt houden!

Hét online keurmerk: Thuiswinkel Waarborg

Lusanna.nl is – naast CBW-Erkend – ook aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg. Na een uitgebreide toetsing op het gebied van wet- en regelgeving, veiligheid en financiële stabiliteit mogen wij dit keurmerk voeren. Nu weet je zeker dat je écht met een gerust hart bij Lusanna.nl kunt bestellen!

cbw_erkend_logo_aug2015

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s