Anti-allergisch beddengoed tegen huisstofmijt

canstockphoto9605973

Heb je last van een verstopte neus of van niesbuien als je ’s ochtends opstaat? Tranende, rode ogen als je in een ruimte bent met tapijt en gordijnen? ’s Nachts moeite met ademhalen of een piepende ademhaling? Het kan zomaar zijn dat je allergisch bent voor huisstofmijt als je (een van deze) symptomen herkent.

Familie van spinachtigen
Bij een allergie voor huisstofmijt worden de klachten veroorzaakt door een reactie op – met name – de uitwerpselen van de huisstofmijt. Huisstofmijten zijn witachtige beestjes die tot de familie van de spinachtigen behoren. Ze zijn slechts 0,1 tot 0,6 mm groot waardoor ze niet of nauwelijks zichtbaar zijn met het blote oog. Huisstofmijten zijn op zich onschadelijk, behalve als je hier allergisch voor bent. Ze nestelen zich vooral op donkere en vochtige plaatsen bij een temperatuur van ongeveer 25°C. Doordat ze zich voeden met huidschilfers van mensen is jouw matras, dekbed en kussen een ideale plek. Ik hoor je al denken… ‘Jak!’.

De oplossing: vorm een barrière
Anti allergisch bedtextiel vormt een barrière voor huisstofmijt. In ons assortiment vind je producten van het merk Evolon. De producten van Evolon hebben een fijnmazige structuur en de rits zorgt voor een absolute bescherming tegen huisstofmijt. De samenstelling – 70% polyester en 30% polyamide – zorgt ervoor dat Evolon producten sterk, zacht en soepel zijn. Naast deze kenmerken is Evolon ook nog eens bijzonder duurzaam. Evolon producten hebben geen coating en bij de productie worden er geen chemische nabehandelingen gebruikt die van invloed zijn op je gezondheid. Ook na vele wasbeurten op 95°C beschermt anti allergisch bedtextiel van Evolon tegen huisstofmijt. De producten van Evolon zijn ademend, absorberend en snel drogend. Meer informatie over het merk Evolon vind je hier.

Laat huisstofmijt geen invloed meer hebben op je nachtrust
Wil je dat de allergie van de huisstofmijt geen invloed meer heeft op de kwaliteit en comfort van je nachtrust? Bekijk dan onze Evolon producten in de webshop. Lusanna.nl levert Evolon Anti Allergische kussenslopen, Anti Allergische matrashoezen en Anti Allergische dekbedhoezen.

 

Bron

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s