Najaarscollectie 2016 dekbedovertrekken


Het najaar komt eraan! We zoeken steeds meer de warmte van ons eigen huis op. Dit is hét moment om het huis weer lekker knus te maken. Met de najaarscollectie van 2016 creëer je heel eenvoudig een compleet nieuwe stijl in je slaapkamer! Lees hier meer over de najaarscollectie 2016 van onze merken. 

AT HOME: comfort en karakter

De najaarscollectie van At Home staat online op Lusanna.nl! Laat je inspireren door deze verrassende collectie bedtextiel en woonaccessoires, waarmee je een omgeving creëert met veel comfort en karakter.

Naturally At HomeNaturally At HomeGeïnspireerd op een unieke setting

Uniekheid, vakmanschap en imperfectie: dat is waar de makers van At Home op zoek naar waren voor deze collectie. En dát hebben ze gevonden. Wat een bijzondere patronen en structuren! Elk product is geïnspireerd op een unieke setting, en vertelt zijn eigen verhaal.

Het dekbedovertrek Naturally heeft een print van houten planken in een zigzagmotief, geïnspireerd op een verweerde muur. Bijzonder om te zien waar de makers hun inspiratie vandaan halen!

athome-textureahwm_texture_grey_online_small
Het dekbedovertrek Texture heeft een wieber patroon in een grijze kleurstelling met een mooi kleurverloop van licht naar donker. Zie je de verweerde muur waar het dessin van het dekbedovertrek op is gebaseerd? Oog voor detail!

Je voelt je At Home 
Of je nu slaapt, net wakker bent geworden of gewoon aan het relaxen bent, je voelt je At Home met een product uit de najaar/winter collectie als eyecatcher in je slaapkamer. Verrijk je slaapkamer met deze karaktervolle collectie van At Home!


KARDOL & VERSTRATEN: grafische- en sensationele dessins

In de najaarscollectie van Kardol & Verstraten komen de laatste trends in mode, interieur en design van dit seizoen samen. De collectie is gemaakt van glanzend katoensatijn, waardoor de kleuren in de dessins nóg beter tot hun recht komen. Naast dat deze dekbedovertrekken erg mooi zijn, voelen ze ook heerlijk zacht. Een feestje om onder te slapen!

Moderne en luxe look
De grafische prints en sensationele dessins geven de dekbedovertrekken moderne en luxe look die helemaal past bij deze tijd. Om een beter beeld te krijgen van de uitstraling zetten we een aantal dekbedovertrekken voor je op een rij.


Is dit dé stijl die bij je past?

Laat je inspireren door de unieke en stijlvolle najaarscollectie van Kardol & Verstraten
!


ARIADNE AT HOME: romantisch, vriendelijk en authentiek

De kleuren, de dessins, de quotes op de bijpassende kussens… Ariadne At Home heeft weer een prachtige najaar/winter collectie voor je gemaakt! Welke is jouw favoriet?

Een vrolijke noot in de slaapkamer
Wat dacht je van de Favourite Feathers? Of Floral Garland? Deze 2 frisse, witte dekbedovertrekken met een trendy veren- of bloemslingermotief zorgt voor een vrolijke noot. Dedekbedovertrekken zijn van 100% katoen en voelen lekker zacht aan. Wist je dat de kleuren van deze dekbedovertrekken erg lang mooi blijven? Zelfs na heel vaak wassen!

Warm en huiselijk
Of is een van de gezellige ontwerpen met breipatroon, zoals Home HeartHome Sweet Home of Knitted Hearts meer iets voor jou? Héérlijk om onder de dekens te kruipen met een kop dampende thee.

Najaarscollectie Ariadne At Home Najaarscollectie Ariadne At Home Detail Floral Garland
Home Heart Ariadne At Home Home Sweet Home Ariadne At Home Knitted Hearts Ariadne At Home

MARGARET MUIR: oosterse invloeden uit de natuur

De makers van Margaret Muir hebben een kantoor en studio in Hong Kong, en lieten zich ook voor de najaarscollectie inspireren door de oosterse cultuur. Zo geven ze het merk een frisse ‘zen’-uitstraling. Het natuurthema komt ook in deze collectie weer terug in de blad- en bloemenpatronen die zo kenmerkend zijn voor het merk.

Het zit hem in de details
Margaret Muir streeft naar de hoogste kwaliteit in combinatie met de stijlvolste ontwerpen. Elk item is voorzien van bijzondere elementen, zoals het fijne borduurwerk en de handgenaaide details.

Achtergrondinformatie: het merk Margaret Muir
Margaret Muir, naar wie het merk vernoemd is, werd geboren in 1909. Zij zette het bedrijf op dat kleinzoon Henry Rawson en zijn creatieve echtgenote Ivy vandaag de dag hebben doen uitgroeien tot een prachtig, uniek bedtextielbedrijf. Bij de kleine, toegewijde organisatie werkt een handvol getalenteerde designers die Ivy’s visie op het merk verder uitwerken.

Ook zo gecharmeerd van deze look?
Laat de oosterse invloeden uit de natuur terug komen in je eigen slaapkamer! Bekijk de najaarscollectie van Margaret Muir bij Lusanna.nl.

Home Heart Ariadne At Home Home Sweet Home Ariadne At Home Knitted Hearts Ariadne At Home

MARJOLEIN BASTIN: passie voor natuur

Marjolein heeft passie voor natuur en voelt emotionele verbondenheid met alles wat in haar tuin kruipt, vliegt, groeit en bloeit. In samenwerking één van de beste dekbedfabrikanten van Europa wordt dit natuurlijke schouwspel verwerkt in stijlvol beddengoed.

Jarenlang slaapplezier
De dekbedovertrekken van Marjolein Bastin zijn van topkwaliteit katoen en voelen heerlijk zacht aan. Niet alleen voor een mooi dekbedovertrek kun je bij Marjolein Bastin terecht, ook de bijpassende sierkussens zijn een lust voor het oog. Dat maakt het écht af!

Droom voortaan heerlijk weg
Laat je inspireren door de zachte bloemenprints, natuurlijke taferelen en de mooie geborduurde kussenslopen en droom voortaan heerlijk weg! Bekijk hier de hele najaar/winter collectie van Marjolein Bastin bij Lusanna.nl.

 

mm-glenn-white_detail mm-glenn-white_online mm-glenn-white_sfeer


KAAT Amsterdam: veelzijdig en trendy

KAAT Amsterdam is een van de nieuwste interieur & lifestyle merken uit Amsterdam. Ook zij hebben voor dit najaar weer een inspirerende en veelzijdige collectie uitgebracht! Ze zijn de afgelopen periode weer volop op reis geweest en hebben inspiratie meegenomen van over de hele wereld. Met als uiteindelijk doel: het creëren van unieke items voor in huis.

Warme kleuren

De gele en oranje tinten van de herfst in Berlijn, goudgele tempels in Yangon en het zonnige Brighton Beach in Australië diende als inspiratie om deze woonaccessoire collectie te ontwikkelen.

Goud en bijzondere materialen accessoires
De nieuwe collectie valt op in het gebruik van de trendkleur goud, die je voornamelijk terugvindt in de vorm van folieprint. Daarnaast kent deze collectie ook andere bijzondere items, zoals het handgemaakte macramé kussen en de kussens met heerlijk zacht en warm bont.

Creëer heel eenvoudig een nieuwe stijl in je (slaap)kamer
Door het toevoegen of veranderen van sierkussens en plaids creëer je heel eenvoudig een andere look in je (slaap)kamer. Bekijk snel de hele najaarscollectie van KAAT Amsterdam op Lusanna.nl. Misschien zit er wel iets bij waar je al een tijdje naar op zoek was?!

 

KA Waving White_Detail.jpg ka-vanishing-gold_detail ka-ole-blue_detail
 ka_hailey_yellow_topshot_small ka_tina_grey_topshot_small ka_mattias_gold_topshot_small

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s