Mooiste dekbedovertrekken najaar 2016

dekbedovertrekken-voor-komend-seizoen-online

’s Avonds heerlijk onder een fijn dekbed kruipen… er bestaat niet veel beters dan dat. Een mooi dekbedovertrek maakt het nog eens extra fijn! Bij Lusanna.nl staat nu de najaarscollectie 2016 online met de mooiste dekbedovertrekken en bijpassende sierkussens / plaids voor zowel een- als tweepersoonsdekbedden. Diverse merken zoals Riviera Maison, At Home, Kardol & Verstraten, Margaret Muir, Ariadne At Home en Marjolein Bastin verrassen jou dit seizoen weer met prachtige dessins!

Ga je voor opvallend of simpel?
Dit seizoen staat in het teken van contrasten. Óf je gaat voor basic met een minimalistisch patroon, óf je gaat voor grafische prints in een uitgesproken kleur. We hebben een groot assortiment waaruit je kunt kiezen. Zo kun je kiezen voor een opvallend dessin waardoor jouw bed dé eyecatcher in de slaapkamer wordt, zoals deze dekbedovertrekken van Kardol & Verstraten. Houd je het liever wat meer bescheiden? Dan kun je gaan voor een simpel en natuurlijk dessin, bijvoorbeeld van het merk Margaret Muir. De bijpassende sierkussens en plaids zorgen voor de finishing touch!

Ontdek welke stijl het beste bij je past
Welk dekbedovertrek spreekt jou het meeste aan? Ga op ontdekking op Lusanna.nl en vind de stijl die het beste bij je past! Voor de meeste dekbedovertrekken geldt: voor 12.00 uur besteld, morgen in huis.

Is jouw slaapkamer herfst/winter-proof?
Zie jij jezelf al wakker worden onder een heerlijk nieuw, zacht en fris dekbedovertrek? Maak je slaapkamer helemaal klaar voor het komende seizoen! Bekijk onze najaar/winter collectie dekbedovertrekken op Lusanna.nl. En wil je extra warm slapen? Bekijk dan de flanellen dekbedovertrekken collectie.

Slaap lekker!

Home Heart Ariadne At Home

Melee Grey van At Home

Vogeltje Dekbedovertrek Marjolein Bastin

Magnified Kardol & Verstraten

Eema Margaret Muir

Dekbedovertrek Home Heart van Ariadne At Home Dekbedovertrek Melee Grey  van At Home Dekbedovertrek Vogeltje van Marjolein Bastin Dekbedovertrek Magnified van Kardol & Verstraten Dekbedovertrek Eema van Margaret Muir